lauantai 8. syyskuuta 2018

Pieni raskauspäivitys tähän väliin...

Tajusin muuten, että enpä ole hehkuttanut pikkukakkosesta mitään! Enkä kyllä ihmettele, minulle kävi juuri niin kuin muut sanovat toisessa raskaudessa käyvän, sitä ei edes ajattele! Paitsi tottakai silloin kun alkaa joku paikka särkemään, maha on tiellä, tai vaikka mielialanvaihtelut ovat laidasta laitaan sekunneissa..



Maha tuntuukin jo SUURELTA! Ja kauhukseni olen nyt samanpainoinen, mitä pikkuneidistä olin viimeisilläni.. Niin, miten niin vauvavuosi lihotti, heh heh.. Pyöreät 10kg oli lähtöpainokin enemmän nyt, mitä ekasta...



Nythän ollaan viikolla 27 (26+5). Hyvin on tämäkin raskaus sujunut (hellettä ja flunssia lukuunottamatta). Pienet selkä-ja liitoskivut ovat lähteneet kävelylenkeillä. Keskivaiheessa jouduin vähän enemmän ramppaamaan vessassa öisin, mutta nyt taas suurin osa öistä nukutaan ihan kokonaan, jes hyvä!



Maha kyllä tosin tuntuu välillä raskaalta, mutta se johtuu varmasti vain huonommasta kunnosta.. Kun ei ole enää aikaa lenkeille, saatikka muuhun liikuntaan. Tai sit jos joskus oli, niin oli niin poikki ettei jaksanut. Ihan hyvä oli levätä silloin, onpahan ainakin pääkoppa säilynyt kunnossa, vaikka loppuosa kropasta vähän rapistuikin.
No, näitä on hyvä sitten pohtia kun muksut ovat isompia, ja omaa aikaa on taas riittävästi. :D

Joulukuuhun on vielä pitkä aika, ja silti tuntuu lyhyeltä.. Aikaa tosin auttaa tappamaan uhmaikäinen pikkuneiti, joka ei nykyisin tottele mitään. Huoh, vaihe tämäkin, ja se pitää kestää, vaikka voimille se ottaakin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...