keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kevät, kevät, kevät!!!


Kevät tulee rytinällä! Lämpöä ja aurinkoa alkaa jo piisata hyvinkin. 


Kaikki puhkeaa kukkaan tai taimeen. Tekemistä olisi enemmän kuin aikaa.. 



Pihalla ja ruukuissa alkaa tapahtua. Toivottavasti saan vain kaikki pidettyä elossa. 


Ukon laatikkoon istuttamat perunat. 

Kevät on nyt herättänyt minut kunnolla. Energiaa piisaa enemmän kuin mitä oli talvikuukausina. Aika kuluu (enimmäkseen) ulkoillessa muksujen kanssa, kasvimaan valmisteluissa(taimet), käsitöissä, puuhommissa... Uudet (vanhat) asiat, joihin en ole kerennyt lasten takia aikoihin keskittymään, ovat vähitellen palanneet elämääni. Lukeminen, uusien laulujen/artistien löytäminen..

Välillä tuntuu että pitäisi vähän pysähtyä, kun en kuitenkaan kerkeä kaikkea tekemään mitä haluaisin. Somen käyttökin on vähentynyt, eikä aikaa meinaa riittää silti.. Paitsi sitten, kun pysähdyn, unohdan täysin mitä kaikkea olisi tehtävä (siitä tiedänkin tauon olevan tarpeen).


Kaiken tämän häslingin keskellä yritän silti nauttia näistä tekemisistä ja lapsista. Olla ottamatta niin paljon stressiä, jos vain mahdollista.
Viime aikoina olen ottanut vähän yhteen meidän pikkuneidin kanssa. Uhma ja (kummaltakin vanhemmalta peritty) itsepäinen luonne takaavat yhteentörmäykset.. No, lohduttaudun ajatuksella että on ohimenevä ikävaihe.. Toivottavasti..


Pikkuherra aloitti myös kiinteiden ruokien maistelut 4 kk iässä. Oman maan perunalla tietenkin. :) Vaikka poitsu voisi kyllä näköjään hyvin kasvaa pelkällä tissimaidolla, painoa alkaa olla jo kohta sen verran, mitä ehkä keskiverto vauvalla vuoden iässä.....

Kevät, tuo lempi vuodenaikani. Ennen valo väsytti minut, nyt selvästikin herättää. Mitä kaikkea tässä onkaan tekemistä ja nyt jopa intoa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...