perjantai 3. tammikuuta 2020

Keltaisia tyttöjä & pinkkejä kukkia.

Salaman kanssa kuvattu... 

... Ja ilman, luonnonvalossa. Vähän sävyt muuttuvat.. 

Näitä housuja tein tytölle taas kerran pitkään. Ompeluinto ei ollut pahimpana kaamosaikana huipussaan, mutta viikko viikolta ne pikkuhiljaa valmistuivat. Pikkuneidille ne ovat koossa 104. Taitavat olla juuri nyt sopivat, mutta luulen että täytyy kyllä siirtyä 110-kokoon varmaan parin kuukauden sisällä..

Verson puodista ostettu. 

Eurokankaasta ostettu. 

Tein tovi sitten ompelukoneelle kotihuollon ja huh, mikä määrä nukkaa ja pölyä tulee koneen sisältä, kun viime putsauksesta on ehkä se vuosi jo aikaa.
Suoritin homman yöaikaan, koska silloin saan rauhassa puuhata, eikä öljytkään leviä pitkin pöytiä.  Luulen että huolto teki hyvää, kone ainakin alkoi liikkumaan taas paremmin.
Käsityö into alkaa taas palautumaan, niin katsotaan mitä tässä tulisi lähiaikoina taas tehtyä. Vaatteita varmasti näille perheen pienimmille. :)

Hassua muuten, olen pienestä pitäen inhonnut keltaista väriä. Ja nyt hienon kankaan löydettyäni ei se väri haittaa ollenkaan! On neidillä muistaakseni muutama keltainen vaate parin vuoden sisällä vaatekaappiin jo eksynytkin.  Näin ne mieltymykset muuttuu ajan kanssa.

Omassa rauhassa ehtii lukea käyttöohjevihkon kunnolla ja yllättyä mitä kaikkea ommelta vanha kone tekeekään. 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...