perjantai 26. lokakuuta 2018

Aitoa lähiruokaa..

Käytiin pikkuneidin kanssa taas sienimetsässä. Luulen ettei enää montaa kertaa ehditä käymään.. Minulla kun on alkanut kipuja tulla hieman enemmän raskauden takia, niin tekisi varmasti ihan hyvää vähän levätäkin välillä...


Mutta kiva siellä on käydä ja etenkin nyt kun näitä vahveroita löytyy niin helposti.



Eipä tosin haittaa vaikkei enempää kerättäisi. Pakkasesta löytyy vielä viime vuotisia ja anoppi on luvannut tuoda omia löytöjään meillekin, jos vaan tarvitaan.

Helppoa ja terveellistä ruokaa läheltä. Todellakin läheltä. Niin sienet kuin mustikatkin. Tänään lisäsin tuoreita sieniä ruuan joukkoon, täytyyhän näitä metsänantimia hyödyntää heti. :)
On ollut ihana huomata miten innostunut pikkuneiti on aina metsään päästessään. Tuntuu ihan kivalta, että olen saanut näin pienen ihmisen innostumaan metsäilystä ja keräilystä pienestä pitäen. Hyvänä plussana vielä että nukkuu tuo päiväunensakin tavallista paremmin metsäretken jälkeen.


Ilmat alkavat kylmetä (Jee!) ja nyt meilläkin on alkanut lämmityskausi. Pari kertaa olen jo ruuat tehnyt puuhellalla, ihan vain siitä syystä että hella lämmittäisi kauemmin taloa. Hyvin on toiminut.. Mikään kauhean kylmä meillä ei ole, keskilämpötila on varmaan tällä hetkellä 20-21 astetta. Jos ollaan aamupäivä poissa, niin silloin on "pahimmillaan" ollut 19..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...