torstai 13. kesäkuuta 2019

Kuplia & kukkia

Ompelukone surrutellut menemään taas..
Tällä kertaa pikkuneiti oli myös shortsien tarpeessa. Väsäsin tutusta kaavasta koon 104 shortsit tytölle. Samasta piirsin myös pikkuherralle, niitä sitten seuraavaksi hänelle väsäämään.Kuplakangas tuli Ommellisen yllätyspussista. Erikoinen kangas, joka sopii sitten aikanaan myös pikkuherralle käyttöön.

Jännä, että sama kaava, joka sopi viime vuonna pikkuneidille täydellisesti koossa 92, jäi nyt isommassa koossa hieman pussittamaan edestä. Onneksi tosin niin vähän, ettei se omaa silmää pahemmin haitannut..
Tämä kangas taisi myös olla Ommelliselta, Babushka Roses..?

Pikkuneiti alkaa näyttää neidin elkeitään, kuplat vaihtuivat sekunneissa kukkiin, kun shortseja esittelin.. Jännä, että niin poikatyttömäinen luonne hänellä, ja silti alkaa kaikki pinkki/nätti/prinsessa-tyyliset jutut kiinnostaa pikkuhiljaa.. Luonne on taas kuin Vaahteramäen Eemelillä.. Mutta hyvä että kelpaa, eipä äiti tee ainakaan turhaan näitä sitten..Ja loppuun vielä keväällä tehdyt pipot. Anoppi tarvitsi hyväntekeväisyyteen tavaraa, joten hänen ehdotuksesta ompelin mukaan nämä.


Koot oli vauvasta vaariin suurin piirtein. Näitä oli kiva tehdä.

2 kommenttia:

  1. Trikoisia on todella mukava tehdä ja varsinkin, jos on saumuri. Lapsen lapsille on tullut muutamat pipot tehtyä. Traktorikankaasta tietysti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään nimenomaan trikoosta tehdä.. :)

      Poista

Kuluneen viikon juttuja...

Kulunut viikko on mennyt jotenkin henkisesti tapahtumarikkaasti.. Meidän perheessä uhmaillaan, ja paljon! Välillä on tuntunut, että joka p...