perjantai 14. helmikuuta 2020

Semmonen talvi...



Viikko sitten oli maisemat jopa talviset pienen hetken ajan. Koko talvi on ollut yhtä sadetta..



Huomaan etten enää tässä vaiheessa kaipaakaan lunta ja pakkasta.. Ei tarvitse tulla, suht hyvä keli ilman sadetta, niin kyllä minulle tämmöinenkin talvi kelpaa toisinaan.
Polttopuitakin on mennyt ennätys vähän kovien pakkasten puuttumisen takia.




Silloin kun ei sada, niin on ollut täällä lounais-Suomessa suht hyvät ilmat. Ainakin välillä aurinkoiset. Silloin ollaan ulkoiltu paljon. Tuntuu hassulta, kun pikkuneidin jokaisissa synttärikuvissa on ollut luminen maisema taustalla, niin nyt taitaa kohta tulla ekat synttärit ilman lunta!

Aurinkoenergian myötä olen saanut ihan uutta virtaa.. Pitkästä aikaa olen jaksanut keskittyä ruokaan. Ja tällä tarkoitan, että kaamosajan lohtusuklaalevyt ovat jääneet kauppoihin ja tilalle ovat tulleet kasvikset, vihannekset ja hedelmät. Vireystaso on noussut jo monesta asiasta, mikä taas on lisännyt kiinnostusta uusiin juttuihin.

Purjo porkkana paprika vuohenjuusto- piirakka. 

Yksi uusi juttu on nyt liikunnan lisääminen. Rakastin aiemmin käydä ryhmäliikuntatunneilla ja ne loppuivat kuin seinään, kun aloin odottaa pikkuneitiä. Nyt päätin palata vanhaan tuttuun paikkaan, josta oli 5 vuoden tauko jo tullut.. Tuntuu hyvältä palata johonkin vanhaan, koska rehellisesti sanoen viimeiset vuodet on kyllä omistettu erittäin paljon lapsille. Nyt sitten pikkuhiljaa jotain omaa juttua takaisin.. :) Eikä se kunnon kohotus nyt mikään huono tavoite ole sekään.

Ja sitten vielä.... Saatiin vähän uutta taas taloon! Ukon sukulaiselta saatiin joskus kesällä kerrossänky. Sänky kuskattiin syksyllä pappalle, joka uusi toisen sängyn pohjan ja maalasi sänkyihin uuden värin.




Ja nyt saivat onnelliset sängyn käyttäjät sen takaisin. Tosin tällä hetkellä vain pikkuneiti nukkuu sängyssä, ennen kuin pikkuveli oppii pääsemään itse alasänkyyn ja sieltä poiskin.

Sängystä oltiin hyvin innoissaan ja ekana iltana siellä leikittiin kaikki leikit. Hyvä että on kelvannut, ja nukkuminenkin on sujunut.
Hyvä tilansäästäjä, etenkin kun näillä neliöillä sitä ylimääräistä ei kauheasti ole, niin kyllä kerrossänky on se paras vaihtoehto nyt. Ja tulevaisuudessa, kun on omat huoneet, niin samat sängyt saa irti, niin heti ei tarvitse uusia sänkyjä etsiä.. :)

Toivottavasti tuleva kevät jatkuu tällä auringolla ja positiivisella mielialalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...