maanantai 6. huhtikuuta 2020

Pääsiäisenviettoa

Neljäs viikko alkamassa kotona, jos oikein laskin.
Täällä aletaan vihdoinkin tottua tilanteeseen ja kotonaolo maistuu ihan ok:lta.
Uhmiksen kanssa tappelut ovat vähän laantuneet ja kaiken kodinhoidon suhteen osaan jo ottaa vähän rennommin. Eli teen sen mitä kerkeän, enkä vedä itseäni piippuun.. Toisin sanoen koko kämppä on vähän vinksin vonksin, mutta eipä se mitään.. 😂 Aina kun yksi huone on hyvässä kunnossa, toinen on jo pommin jäljiltä..

Viime viikolla sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja laitoin purjon ja tomaatin siemenet multiin.


Yleensä laitan hillitysti siemeniä kasvamaan, vain semmoisen määrän minkä varmasti jaksan kasvattaa. Nyt oli fiilis vähän se, että ääääh, ihan sama... Kauhea määrä multiin ja kasvatetaan vaikka 50 kpl purjoa, jos jaksaa.. Eipä taida kesällä muuta tekemistä pihalla olla kuin kasvimaalla kyykkiminen, niin laitetaan kunnon määrä tulemaan.. 😅 Tomaattiakin tuli laitettua tällä kertaa riittävästi, kyllä ne varmasti hyvin kasvavat kasvihuoneessa.

Siemenvarastoa tuli pikaisesti myös käytyä läpi, täytyy muutamia perus vihanneksia hankkia vielä kasvimaata varten.



Pikkuneidin kanssa aloiteltiin myös viime viikolla pääsiäisen laitto. Pajunoksat saivat koristeita ja rairuohokin ehdittiin kylvää.

Ja koska me emme ole olleet (ainakaan vielä) mitään himovirpojia, niin eipä kauheasti harmittanut, vaikka virpominen jäi tänä vuonna väliin.. Tämä vuonna oltaisiin varmaan ekaa kertaa kokeiltu virpomista, jos pikkuneiti olisi siitä innostunut, mutta taitaa jäädä ensi vuoteen kokeilut.

Sen sijaan piti jotenkin pääsiäistunnelmaa saada, niin palmusunnuntaina kätkin suklaamunia ympäri pihaa.






Oli oikein onnistunut ja iloinen etsintä. Pikkuneiti tykkäsi ja sai pitkästä aikaa jotain todella uutta tekemistä, ja suklaata myös tottakai..

Kotoilu jatkukoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...