perjantai 22. toukokuuta 2020

Uusi Singer! ❤️

Nyt täytyy hehkuttaa!
 Olen ollut lojaali vanhalle ompelukoneelleni, jonka ostin kauan sitten käytettynä. Ostopäätöstä auttoi se, että löysin täysin saman koneen, millainen äidilläni on. Kone oli siis tuttu jo lapsuudestani ja olinhan itse tuolla hieman nuoruudessani kokeillut farkkujen lahkeiden lyhentämisessä yms.. Ajattelin vielä viime viikkoon asti että tätä en vaihda..

No, helmikuun lopussa mummuni nukkui pois. Isäni sukulaisineen meni tyhjentämään asuntoa ja soitti sieltä minulle. Oli löytänyt ompelukoneen, jota ei oltu kauheasti käytetty. Otin koneen ilomielin vastaan.

Tässä erityisen mieluinen perintö mummultani. ❤️

Singer Tradition 2250.

Meni pari iltaa tutustua rauhassa koneeseen. Luin käyttöohjeet tarkasti ("miksi ihmeessä?" ukkoni ihmetteli. Mies joka ei lue käyttöohjeita ikinä ja sitten miettii miksi jokin juttu ei pelaa..😂).  


Tuli testattua konetta ja säädöt olivat huonosti. Pikkuherran pipo meni mielestäni aivan pilalle.. No, luin käyttöohjevihkoa vähän lisää, ja sitten alkoi sujua..

Nyt muutaman vaatteen ommeltuani, huomaan että tuo konehan on aivan ihana!
Kaikki sujuu puolet nopeammin, mitä vanhalla koneella. Ompelu, puolaaminen, kaikki..!

Paitsi että ompelu sujuu hyvin, niin mieltäni lämmittää myös ajatus, että kone on samalla erityisellä tavalla hyvä muisto mummustani. Kiitos tästä hänelle. ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompeluhaaste osa 5.

Toukokuu meni ja ompelukone hurisi menemään..! Nyt täytyy myöntää että ompeluharrastus sai ihan uutta potkua alleen uuden ompelukoneen m...