maanantai 16. huhtikuuta 2018

Keväthommia


Nyt kun lumi on sulanut, alkoi pihahommat houkutella kunnolla. Sain innostuksen siistiä ruusupuskaa, joka oli saanut olla rauhassa rehottamassa jo monta vuotta. Kyllä muuttui siistimmäksi, kun vanhat ruohot ja heinät sain revittyä irti ruusunvarsien väleistä.  Tosin puolet puskasta on vielä siistimättä, mutta eiköhän se keretä tehä.. 



Saatiin myös viime viikolla pikkuneidin kaa laitettua siemeniä multaan. Tosin aika vähän.. Krassia, punabasilikaa ja fenkolia.. Oli lähinnä ajanviete että neiti pääsi kokeilemaan.. Krassi on itänyt hyvin, punabasilikasta on yksi taimi noussut ylös.. Houkuttelisi laittaa ostamaani amppelitomaatin siemeniä multiin, mutta sen teen kun kerkeän.. 



Ukkokin sai tehtyä paljon viikonloppuna. Innostui laatoittamaan meidän etupihan! Vähän jäi vielä tekemättä, mutta suurimman osan sai laitettua.. 

Minä täällä jännään tuleeko mistään mitään soittoa töihin liittyen.... Tosin jännään varmaan liian aikasin, mutta olisihan se jo kiva tietää jotain... Sitä ennen kerkee vielä tehä paljon pihalla...... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...