maanantai 30. marraskuuta 2020

Ompeluhaaste osa 11.

 Vuosi lähenee loppuaan.. Kivasti sitä on saanut ommelluksia tehtyä kuukausi toisensa perään. :) Kesällä taisi paras innostus olla tekemiseen ja aikaakin riitti silloin paremmin. Nyt luulen etten uskalla ensi vuodeksi ompeluhaastetta tehdä, sillä en voi tietää miten paljon aikaa tuleva koulu (joka alkaa ilmeisesti tammikuun lopussa! 😀) vie aikaani.. Kunhan nyt edes silloin tällöin sitten tulisi jotain tehtyä ensi vuonna, niin olisin tyytyväinen. Ensi kuu vielä siis haastetta jäljellä. 

Marraskuun ajan sain tehtyä pari työtä. Ensiksi valmistuivat saunan verhot, jotka ovat odottaneet ikkunaan pääsyä jo ainakin vuoden verran..!





Kirpputorilta löytynyt verhokangas. Pohdin jos tekisin vielä pukuhuoneeseen samasta kankaasta pienemmät verhot myös.

Lisäksi päätin tehdä tästä puuvillaisesta Frozen kankaan (Eurokankaasta) tytölle tunikan tyylisen. Alunperin ajattelin tehdä siitä kesällä hellemekon, mutta ylläri ylläri, myöhästyin siitäkin tottakai. Nyt saa sitten pitkähihaisena sen. Harvemmin tulee joustamattomista kankaista tehtyä mitään ylipäätään..






Pahin Frozen innostus on vähän laantunut, mutta kyllä ne silti vielä kelpaavat. Voi olla että joulun jälkeen, kun neiti saa pukilta lahjaksi Frozen 2- leffan, alkaa fanitus uudestaan entistä innokkaammin.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...