torstai 7. kesäkuuta 2018

Vanhoja käsitöitä osa 1.


   Tällä hetkellä käsitöitä tulee kyllä tehtyä, mutta niin tuskastuttavan hitaasti....
Oma vointi rajoittaa ja pikkuneidin kanssa päivät kuluvat välillä todella nopeasti ja vauhdikkaasti..
Iltaisin harvemmin ehdin keskittyä omassa rauhassa mihinkään sukankutomiseen, kun meillä on edelleen tällä hetkellä vain 2 huonetta (+eteinen ja vessa), ja on helpompaa saada neiti nukkumaan, kun mennään  kaikki yhtäaikaa unille. Välillä saatan kyllä nousta ylös muiden nukahdettua ja viettää sitä omaa aikaa, mutta tällä hetkellä uni tuntuu paremmalta ajanvietolta.. Saa nähä alanko taas ensi talven aikana valvomaan ja ompelemaan, niin kuin tein viime talvena. Ei sitäkään kyllä montaa yötä putkeen jaksa, uni on tärkeämpää.. :D
Kun näitä uusia töitä valmistuu niin hitaasti tällä hetkellä, niin laitetaas vähän kuvia menneiltä vuosilta, mitä on tullut väkerrettyä.. :)

2010 vuodelta eka käsityökokeilu sitten yläasteen käsityötuntien jälkeen! Vauvalle paita ja oli kyllä aikamoista kädenjälkeä nurjalla puolella... :D Ompelukoneessakin taisi olla aika väärät säädöt, kun muistan millaisen taistelun kävin että sain tämän valmiiksi..
Ensimmäinen kudottu vauvanvaate. Muistaakseni 80-kokoa..

Kummitytölle kudottu varmaan 2014 vuonna villabolero. Tätä oli kiva tehdä, jokainen kerros oli eri langalla.. :D Työläs mutta kiva. 






Virkattu vauvanpeitto. Oli pikkuneidillä käytössä vaunuissa nukkuessaan.

v.2013 kudottu vauvanhaalari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...