perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kukkashortsit



Minulla on varastossa 2 banaanilaatikkoa, jotka ovat täynnä kankaita. Toisessa laatikossa on ostettuja tilauskankaita, toisessa erilaisia vaatteita, jotka syystä tai toisesta odottavat uusiokäyttöä. 
No, hellekelit iski ja alkoi laatikoiden penkominen. Pikkuneidiltä puuttui shortseja.. Muutamat caprit löytyy kaapista, mutta ne on  jatkuvasti pyykkikorissa, kun neiti rymyää menemään pihalla.. 


Vaatelaatikosta löytyi Nanson kukkatoppi. Kirpputorilta löydetty ja vaikka koko oli liian pieni, ihastuin kuvioon  että se oli pakko ostaa! Nyt sille löytyi käyttötarkoitus.. 
Paria päivää ennen mummila yöreissua kerkesin tehdä kaavat ja saksia topin. Päivää ennen reissua kerkesin ompelemaan.





Tykkään lopputuloksesta. :) Ja neiti sai jotain viileämpää vaatetta kaappiin lisää. Kuvissa housut näyttävät vähän hassuilta kun paksu vaippa on  päällä... :D
On kyllä kiva välillä hyödyntää vanhoja vaatteita/ kirpputorilta löytyneitä. Kankaatkin saa halvalla, kun kirpputoreilla nyt harvoin on kalliita vaatteita myynnissä..
Vielä olisi yhdet pöksyt tehtävä, kangaspalatkin on jo leikattu. Vaatii vaan enää aikaa kaivaa ompelukone esiin.. Eiköhän tässä joku päivä kerkeä.. :)

2 kommenttia:

  1. Ai tuo onkin Nanson kangas ! Olen siitä tehnyt parikin yöppäriä. Mutta koska kangas on saatu, en tiennyt valmistajasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Nanson kangasta on. :) Kommenttisi oli jäänyt vähän näkemättä, pahoittelen, että kesti... ,:/

      Poista

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...