sunnuntai 11. elokuuta 2024

Viimeisen yli puolen vuoden tapahtumia.

 Kesä tuli ja melkein jo meni! Tätä kesää vietettiin töiden lisäksi melkein suurimmaksi osaksi uiden. Lasten kanssa käytiin paljon uimarannalla ja se tuotti tulosta, nuorempi muksu oppikin uimaan!


Joka vuosi tuntuu että kasvimaalle tulee vähemmän ja vähemmän kasvatettua, mutta kyllä sitä perustavaraa aina tulee. 




Porkkanaa, sipulia, perunaa, papuja, herneitä, kurpitsoja.. Perustavaraa.






Tuntuu että ei siellä kasvimaalla hirveästi nykyisin kerkeä olemaan, kun työt kyllä oikeasti vievät mehut arjesta. Mutta vaikka rikkaruohot kasvavat kilpaa vihannesten kanssa, niin silti ne siellä hyvin ihme kyllä kasvavat..😅

Ukkokin saanut taloprojektia etenemään. Kevään aikana tuli pieni tauko ja nyt taas jatkuu. Seinärimoja ja ikkunanpieliä on tullut yläkerran ulkolaudoituksiin. 




Ihanaa, kun alkaa edistystä tapahtumaan. Jossain vaiheessa kuulemma isäpuoleni on tulossa ukkoa auttamaan, niin sit alkaa pikkuhiljaa homma edistymään vielä enemmän. Lapset (ja etenkin minä) jo vähän kaipaavatkin omia huoneita. 

Perunan istutuksessa saatiin apua muksuilta.

Alkukesällä kun urakka vasta alkoi. 

Paljon muutakin ollut tänä vuonna, ollaan mm. tehty paljon reissuja lasten kanssa. Helatorstain aikoihin käytiin ystäväperheen kanssa Kasnäsin kylpylässä ja seuraavana päivänä Rosalan viikinkikylässä. 







Ja käytiin toukokuussa minun ja pojan yhteisen loman aikana Helsingissä Luonnontieteellisessä museossa. Se oli mielenkiintoinen, kummatkin tykättiin.




Ja tämän kesän aikana tuli jokavuotinen reissu lasten kanssa vietettyä Hiidenlinnassa, Somerolla. Se oli jännää puuhaa kaikille.




Vaikka kesä on ihanaa aikaa, odotan enemmän syksyä. En hirveästi tykkää helteistä, ja syksyisin on sopivan viileää. Ruskaa odotellessa.🍂🍁

Viimeisen yli puolen vuoden tapahtumia.

 Kesä tuli ja melkein jo meni! Tätä kesää vietettiin töiden lisäksi melkein suurimmaksi osaksi uiden. Lasten kanssa käytiin paljon uimaranna...