tiistai 30. tammikuuta 2018

Rento kotipäivä.


Jaahas.. Siinä kävikin tänään niin että nukuttiin tytön kanssa pitkään ja minäpä sain muutamia käsityöblogeja luettuani pienen innostuksen kaivaa ompelukone esiin.. Sain nämä valmiiksi äsken..





Hieman erikoiset eikö..? ;D Tuon pikkuneidin kasvaessa nytten, huomasin että häneltä alkaa yöpuvut loppua..
Tein viime viikolla tökerösti ilman kaavoja leikaten uudet yövaatteet.. Ja kankaat on minun vanhoja, pieniksi menneitä vaatteita, joita ajattelin hyötykäyttää näin.. No,jälki ei ole ihan priimaa, ja sininen kangas olikin yllättävän huonoksi kulunutta.. Mutta ei se haittaa! Mahdollisesti puolen vuoden kuluttua tyttö on joko kasvanut niistä yli tai kangas kulunut puhki.. Sen näkee sitten. Mutta olipa kivaa harjoittelua.. :D
 Uusilla kankailla en uskaltaisi noin vapaalla kädellä leikata ilman kaavoja.. Ja uudet kankaat maksaa vähän enemmän,niin siksi enemmän tarkkuutta niiden kanssa.. ;) Innolla odotan koska posti tuo meikäläisen Kankaiden yöstä tilaamat paketit! Sitten on taas väriä kangaslaatikossa!:)
Tosiaan sininen kangas oli pitkään yksi lempipaitani, siksi se on niin kulunutkin, kun oli paljon käytössä. Raidallisen löysin kirppikseltä parilla eurolla ja jo silloin aattelin, että mahtuu päälle tai ei, niin jotain siitä voi sitten joskus ommella.. :) No, ei se mahtunut.... No,sainpahan sovitella paloja yhteen tämän työn kanssa..

Pari päivää on nyt muutenkin mennyt paremmin. Viime viikko oli yhtä tuskaa kiukuttelevan uhmaikäisen kanssa, ja mentiin ehkä vähän liikaakin joka puolelle kylää kyläilemään. Nyt ollaan oltu kaikessa rauhassa muutama päivä kotona ja jotenkin tuntuu että on ollut (normaalia) rauhallisempaa. Jopa neitikin on ollut hyväntuulinen enimmäkseen. Tuli semmonen mieleen,että taidettiin käydä vähän liikaa menoilla, mikä kyllä rehellisesti sanoen oli väsyttävää.. Ja aina jaksaa paremmin ommellakin,kun ollaan rauhoituttu kotiin.. :)

Kohta on varmaan pakko jäädä kuiteskin hetkeksi kotiin,kun nyt on ilmeisesti luvattu pakkasta ja lunta lähipäivinä. Ja minä en uskalla lähteä autolla kauheasti mihinkään, jos on huonoa tai liukasta keliä.. :/



Ja jos tulee pakkasta se tietää enemmän tätä yllä olevan kuvan toimintaa.. Lisää lämmittämistä, puiden hakua, tuhkaämpärin viemistä... Kivaa puuhaahan se on, ainakin välillä. Nyt ollaan päästy helpolla, kun lämpötilat on vähän plussan puolella/nollassa, niin ei tartte kuin vähän päivällä ja lopuksi illalla lämmittää, mutta pakkasilla tuntuu että koko päivä menee tulenteossa.. :/  No, kattoo nyt mitä tällä viikolla tulee taivaalta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...