tiistai 13. maaliskuuta 2018

Kotiseutua







Tylsän harmaa ja märkä päivä. Nyt on jo pari päivää ollut näin synkkää. Minne ne aurinkoiset talvi/kevätpäivät hävisivät...? Vaikka ilma on ollut mitä masentavin, minä sen sijaan olen koko ajan saanut enemmän virtaa jostain! Kumma juttu, mutta luulen makean vähentämisellä olevan paljonkin merkitystä asiaan.. 
Pirteänä päätin että lähdimme vaunukävelylle tytön kanssa. Edes pieni vesisade ei saanut päätäni kääntymään. Ihastelimme maisemia, ja tuumin että kyllä tyttömme on syntynyt hienoihin maisemiin. Toivottavasti osaa vanhempana (teininä) arvostaa täällä asumista myös, onhan se ihan eri asia asua rauhallisella maaseudulla kuin ydinkeskustassa.



Kuvassa näkyy kaukana kuusien kohdilla autioitunut maalaiskartano/talo, mikä lie.
 Todella hieno, harmi vaan että on aivan ränsistynyt...


Nyt maisemat ovat kyllä harmaita (ja valkoisia), mutta keväällä ja kesällä täällä on kaunista. :) Ja pakko myöntää että viime syksyn ruskakin oli kerrankin näyttävä ja hieno. Talvet ovat vähän tämmöisiä... Niin, märkää, loskaista, harmaata.. Hyvin vähässä on ollut kunnon lumet ja pakkaset.

 





Näihin maisemiin ehdin jo vähän kyllästyä neidin vauvavuoden aikana. Niin paljon tuli vaunulenkkejä tehtyä. Viime vuosi taas meni sitten enemmän pihalla ollessa ja leikkiessä, niin nyt ei ollut yhtään huono idea lähteä kävelylle pitkän tauon jälkeen.


Pihallakin kelpasi vielä leikkiä lenkin jälkeen.. Kevättä ja aurinkoa odotellessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...