torstai 12. huhtikuuta 2018

Kevät tuli, lumi suli.....

Peruna- ja mansikkapellot


Marjapuskat


Aurinko paistaa jo melkein joka päivä! Kevät vihdoinkin tuli! Ja lumet ovat jo melkein kaikki sulaneet, piha alkaa taas näkyä. :)

Kasvimaa on jo kokonaan päässyt lumesta.


Minä & talvella tehty kevätpipo. (Älkää välittäkö kainalossa roikkuvasta pyykkikorista,
tuli haettua kuivat pyykit pois saunasta..) :D


Piha alkaa pikkuhiljaa heräämään eloon. Ja on se kiva mennä ulos, vaikkakin kuravaatteissa, koska pikkuneitikin keksii enemmän tekemistä nykyään.. Ainakin jään/lumen/hiekansyönti on nyt tosi kova juttu, mistä äiti ei kyllä yhtään tykkää...




Polttopuutkin mies sai tehtyä..

Lampikin alkaa sulaa.






Kevätaurinko on tehnyt mielelle kyllä hyvää. Ja se pikkulintujen laulu.... Enää puuttuu hiirenkorvat, ja vielä lämpimämmät kelit, että voi takeista jopa luopua..

Vaikka kevät tulee ja pihalla riittäisi puuhaa, päätti silti tämä kotiäiti hieman irtautua tästä lapsiperhearjesta.. Ainakin joksikin aikaa..
Olen hakenut kesätöitä nyt muutamasta paikasta, ja jos tärppää, niin tämä äiti lähtee ekaan kertaan yli 3 vuoteen töihin ja pikkuneiti saa viettää kesän mummulassa. :) Isimies luonnollisesti käy töissä ja remppaa laudotusta kesälomallaan taloon. 
Mutta, nyt tuli tunne, että täytyy vähän saada paussia tähän "tee ruokaa, siivoa, ole lapsen kaa, siivoa vähän lisää"-arkeen.. :D Sais vähän ehkä jopa tulevaisuutta ajatellen laitettua jalkaa oven väliin, jos pääsisi johonkin hyvään paikkaan nyt töihin... Sillä vaikka nyt tuntuu että töihinpaluu on miljoonan vuoden päässä, niin kyllä se aika tulee kun pikkuneiti kärrätään päiväkotiin ja minut töihin.. :D Niin hyvä käydä tässä välissä vähän kattelemassa että mitäs siellä työelämässä touhuttiinkaan.. Ja ai niin, siitähän saa jopa palkkaakin! :D Toivottakaa onnea, jos hyvin käy, niin kesäkuussa olisin töissäkäyvä (enkä enää hetkeen täyspäiväinen kotiäiti..) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...