keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Kasvimaan kuulumisia.



Kasvimaasta en olekaan kertonut nyt toviin.. Kylvötyöt tuli tehtyä ja sitten vain odotellaan.. Yllättävän lyhyessä ajassa tuntui tulevan tulosta, kerran vai pariko kertaa nyppisin rikkaruohoja pois kasvimaalta ja buum.... Joka rivissä yhtäkkiä jotain alkuja kasvamassa!


Porkkanat tulivat ensimmäisinä, sitten sipulit alkoivat kasvattamaan vartta.
Jopa herneet ja pavut, joiden ajattelin ekoina kuolevan heti kylvön jälkeen tulleen yöhallan toimesta, ovat lähteneet hyvin kasvamaan.




Punajuurienkin taimet nousivat maasta tällä viikolla. :) Enää puuttuu palsternakka, mutta siinä kestää aina..
Jossain vaiheessa lähiaikoina olisi tarkoitus kuivattaa lipstikkaa ja oreganoa (yläkuvassa). Meidän keittiön vakiomausteet.. :D


Perunaa! 

Olen suoraan sanoen aika yllättynyt, miten hyvin tänä vuonna näyttää tulevan satoa, kun kuiteski laitettiin siemenet multiin aika myöhässä, tai juuri juuri ehdittiin sopivaan aikaan.. Jopa kesäkurpitsaa tulee, se yleensä on meillä onnistunut 2 tai 3 vuoden välein.. 

Tämänhetkinen tilanne kasvimaalla. :)

Luumuja tulee 2 vuoden tauon jälkeen!



Olen erittäin tyytyväinen! :) Tänä vuonna ei tullut panostettua niin paljon kasvimaahan kuin yleensä. Tai siltä se ainakin tuntui. Mutta kaikki perusvihannekset sieltä tulee, mitä tulee aina käytettyä ja se on hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...