tiistai 7. elokuuta 2018

Uusi sohva

Edellisestä postauksesta näkikin vähän, sen sekamelskan keskeltä, millainen sohva meillä oli kammarissa. 50-luvun sohva, joka oli aika väritön.. Rikkikin se oli jo vähän mennyt pikkuneidin toimesta..
Noh, ukkoni oli jo pienen aikaa tykästynyt isäpuoleni sohvaan. Hän oli sen puolestaan saanut jokin aika sitten siskoltaan, joka oli löytänyt sen kirpputorilta.. Ja niin sohva päätyi kuin päätyikin meille.. :)


Sohva oli kapeampi kuin vanha, joten tuntui että meille tuli hitusen lisää lattiatilaa. Bonuksena sohvassa on hyvää että sisällä on säilytystilaa, kun istuinosan nostaa ylös. Sinne saa taas lisää roinaa piiloon.. :D


Vanhan sohvan alla lattialla oli paljon krääsää piilossa. Pari muovipussillista vanhoja joululahjoja jemmattuna ja erilaisia matkalaukkuja. Kova homma saada laitettua nuo tavarat johonkin.. Eivät enää mahdu sohvan alle..
Tosin en varmaan tässä lähiaikoina aio tuota sotkua yrittää selvittää. Saa pussit lojuta lattialla. Minulle ja pikkuneidille on nimittäin iskenyt silmätulehdus ja kova flunssa.. Pikkuneiti vaikuttaa olevan jo kohta kunnossa, mutta minulla silmätulehdus jostain syystä uusiutui eilen.. Vielä 4 päivää lääkitystä ja jos ei oireet katoa, niin takaisin lääkäriin.
Luulen että raskaanaolo heikentää hieman vastustuskykyä ja minullahan on kovat flunssat aina ollut syksystä kevääseen useasti.. Mutta kyllä hieman tuli kirottua huonoa tuuria.. Kun tappohelteet loppuivat ja olosta vihdoinkin tuli hyvä, niin heti iski taudit päälle.. Kärsitään nyt vielä vähän aikaa... 
Harmittaa vaan pikkuneidin puolesta.. Juuri kun kaikki avoimet päiväkodit aukesivat, niin eipä sinne mennä kavereita katsomaan ja tartuttamaan.. :/ Neidistä huomasi että kesä oli pitkä ja kavereiden kaipuu kova.. 
No, hyvällä tuurilla ollaan ens viikkoon mennessä terveitä, kun pikkuneidin kerho taas alkaa, pitäkää peukkuja.....  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...