perjantai 26. heinäkuuta 2019

Anemone-toppi


Tiedättekö sen tunteen, kun kaapista ei OIKEASTI löydy mitään sopivaa päällepantavaa..? 

Minulle tilanne iski pari viikkoa sitten, kun kyttäsin kaapin läpi, ja ei.... Kaikki äitiys/imetyspaitoja, normaaleja (tylsiä arki-) paitoja, jotka on kaula-aukosta muksu venyttänyt melkein piloille. 


Pääsi vain käymään niin harvinainen tilanne, että tämä äiti kyllästyi hetkellisesti arkeen ja päätti jo viime keväänä repäistä ja varata liput paikalliseen kesämusiikkitapahtumaan kaverin kanssa. Tiedossa on siis tutustuminen uudelleen yöelämään, ja viime kerrasta on jo aikaa. (2 vuotta, herreguud!!) 


Tässä kohtaa iski kotiäidille paineet. Mitä pukea päälle, mikä olisi omaan silmään sopivaa, sekä myös mahtuisi hyvin päälle.. 

Noh, tuoksi päiväksi on luvattu hirmuhellettä, joten kesävaatteilla mennään. Pitkään säilötystä Ommellisen Anemone-kankaasta ompelin vihdoinkin. Taitaa olla aikalailla ensimmäisiä kankaita, mitä olen ikinä tilannut ompeluhurmoksen alettua.

Ihana toppi tuli ja ilolla lähden viettämään lapsivapaata aikaa! Sitä nimittäin on todella harvoin. Kaikille hyvää viikonloppua! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...