tiistai 31. maaliskuuta 2020

Ompeluhaaste osa 3.

No niin.... Maaliskuu ihan just ohitse ja on aika katsella mitä tuli ommeltua kuukauden aikana. Kuten jo edellisessä postauksessa päivittelin olin/olen kivassa pienessä flunssassa, mutta silti jaksoin ommella mielestäni yllättävän paljon...

Tässä niitä...



Ekaksi valmistui veljentytölle/kummitytölle housut 110 koossa. Kangas on Paapiilta ja muistaakseni Linnea neuloo- niminen.

Sitten...


Tokaksi valmistui samalle tyttelille mekko/tunika.. Kangas Verson puodista.

Nämähän oli tarkoitus olla valmiita jo tammikuun loppupuolella, mutta hidas kun olin, niin nyt vasta pääsivät paininjalan alle..
No, nyt voin lähettää nämä pikkuprinsessalle (koska sopivasti meni Uudenmaan raja kiinni, niin en niitä sinne voi viedä..). Kummitytön lempiväreihin kuulemma kuuluvat punainen, lila ja pinkki. Olisi ihana nähdä tytön ensireaktio, kun sitten tulee aikanaan nämä avaamaan paketista. Toivon, että etenkin tunikan värit miellyttäisivät saajaa.. :)

Ja vikana, muttei vähäisimpänä....



Paapiin Varpu-kankaasta pikkuneidille iiiiihana mekko/tunika! ❤️ Samasta kaavasta tehty kuin kummitytön "räsymatto" tunika.

Tuota mustikkaa panttasin kangasvarastossani pitkään. Taisi olla aikalailla ekoja kankaita, joita netistä tilasin ja tuokin tuli Paapiin possupussin mukana. Kiva yllätys. Nyt vihdoin uskalsin sen saksia ja kannatti. Pikkuneidin reaktio aamulla oli "vau!". Juuri se mitä toivoinkin!

Tämmöisiä ihanuuksia tuli tehtyä, ensi kuussa sitten taas jotain uutta.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...