torstai 30. huhtikuuta 2020

Ompeluhaaste osa 4.

Hyvää vapun aattoa! :)

Täällä enimmäkseen ollaan mökkihöperöidytty ja pari kertaa käyty tuulettamassa päitä leikkipuistoissa.

Huhtikuu oli jotenkin mieleltään pirteämpi kuin maaliskuu oli. Luulen että hetkellinen auringonvalo ja lämpö tekivät tässä vaikutuksensa.

Vaikutus tuntui sen verran hyvin, että jaksoin tehdä yöaikaan jo kauan leikkaamani vaatteet valmiiksi..


Pikkuherralle tuli Paapiin hauki (?) kankaasta seuraavan koon (92) paita.




Pikkuneiti sai uuden kevätpipon, kun närkästyneenä valitti että vain pikkuveli saa uusia vaatteita. (Totuus on että näki tuon haukipaidan, joka on ehkä neljäs vaate pikkumiehelle.. Hänelle on taas kunnon pino tehty vaatteita..)


Kangas on joskus hankittu Eurokankaasta.

Pikkuneiti hyväksyi pipon tyytyväisenä. 


Vika ommellus oli hieno, mutta valitettavasti liian pieni.. Tarkoitus oli tehdä myös pikkuherralle pipo, mutta teinpä vahingossa liian pienen ja kireän... Just ja just korvat menivät piiloon ja herrasta näki että oli aika tiukka päässä..
Pipo etsii vielä käyttäjäänsä, kun kauheasti ei ole nyt lähipiirissä poikavauvoja, mutta eiköhän tuo jonnekin eksy käyttöön.

Mukavasti ompelu on nyt näinä aikoina piristänyt mieltä, vaikka univelkaakin on sitten jonkin verran tullut.. No, ennemmin otan pienen univelan kuin hermojen menetyksen päiväsaikaan, kun muksut roikkuisivat sylissä ompelukoneen ääressä..

Lisää ideoita on jo tekeillä... Niistä lisää ensi kuussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...