lauantai 16. toukokuuta 2020

Ukon pihahommia

Näin sadepäivän myötä voisin hieman näyttää mitä ukko on viime aikoina saanut aikaiseksi pihalla.

Pihalle on tänä vuonna tullut yhtä sun toista puskaa lisää. Ahkera tuo ukkeli on ollut, kun käy kaiken lisäksi vielä päivätöissäkin ja iltaisin jaksaa laittaa kaikenlaisia pikkuprojektejaan.. :) Itse en ole kasvimaalle saanut kuin 3 pientä riviä talviporkkanaa, niin sitten onkin pitänyt juosta muksujen perään..



Saunan eteen ukko istutti viikko sitten kaksi omenapuuta. Huvituksen ja kanelin.
Kuvan nappasin heti istutuksen jälkeen, siitä puuttui tuet vielä tuossa vaiheessa..


Varhaisperuna Timot laitettiin maahan myös viikko sitten. Kolme riviä maahan meni suht helposti, vaikka muksut pyörivät ympärillä koko tuon ajan (yleensä mummu/pappa on ollut viihdyttämässä lapsia perunanlaiton ajan, tänä vuonna ei syystä onnistukaan lapsenvahtiminen..). Kokeillaan myös jos harso auttaisi kasvua, yleensä ei olla perunamaalle niitä laitettu.


Ja vattumaan ukko sai myös tekaistua! Siihen kasvihuoneen viereen, siinä on joskus aiemminkin ollut iso alue vadelmapuskia.


Paljon on ukko saanut pihalle. Toivotaan vain, että kaikki lähtevät hyvin kasvamaan.

Itse aloitin eilen kuivatuskauden lipstikalla.  Täytyy etenkin lipstikkaa tänä vuonna kuivattaa paljon, kun sitä meillä ei ole enää ollenkaan kaapissa jäljellä.. Vuohenputkea pitää myös jossain vaiheessa yrittää kerätä.

Tämmöistä täälläpäin. Toivottavasti huonot kelit menisivät nopeasti ohi.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...