torstai 23. joulukuuta 2021

Pieni tauko paikallaan...

 Vuosi lähenee loppuaan ja meidän perheessä joulu starttaa toivottavasti terveenä.. Pikkuherra nimittäin toi eilen vatsataudin päiväkodista mukanaan... Toistaiseksi oksentelu jäi eilisiltaan ja kaikki vaikuttavat, ainakin vielä, terveiltä. 

Blogin pitäminen on vähän jäänyt, mistä olen tainnut joka kirjoituksessa tämän syksyn aikana toitottaa..😅 Sille ei vain mitään voi kun ei tämän kiireisen arjen keskellä muista tai ehdi tai jaksa kirjoittaa enää. 


Mutta niin itsepäinen olen, että ihan heti en ole blogia pois laittamassa. Kirjoitusvimmaa löytyisi, aikaa ei. Joten blogi jää toistaiseksi roikkumaan tänne ja kirjoittelen kuulumisia pikkuhiljaa.. 

Vuosi on todellakin kulunut kiireisesti. Opiskelut ovat sujuneet hyvin ja oma opettajani on uhkaillut minun pääsevän jo keväällä työmarkkinoille, mikä on hyvä juttu.☺️ Myös töitä olen nyt saanut tehdä oppisopimuksen muodossa, kesällä vanhustenkodissa ja nyt vikat 3 kk omassa koulussani sijaisena. 

Joulukuu oli kyllä henkisesti raskas lasten sairastelujen takia, ja samalla työntekoon yhdistyi opiskelujen eteneminen. Jouduin suorittamaan yhden näytön. 

Mutta nyt kaikki on hyvin ja voidaan rauhassa sairastella kotona joululoman aikana ilman stressiä sairaslomatodistuksien hakemisesta yms..😅😂 

Syksy on ollut kyllä mukava. Kaikkea kivaa ehditty puuhata arjen keskellä. 

Halloween tuli meille vähän myöhässä, sillä oma (eka ikinä) kasvattama kurpitsa kypsyi pari kolme viikkoa halloweenin jälkeen. Hieno lyhty siitä silti saatiin tehtyä ja tien viereen laitettiin autoilijoiden iloksi.



Myös discoilta kuului lasten syksyyn. Siitä riitti riemua pitkäksi aikaa.


Lisäksi marraskuun alussa jatkettiin varovasti remonttia! Ukko väkersi uudet, väliaikaiset rappuset ja olisi jatkanut remppaa, mutta kova äkillinen pakkanen keskeytti homman taas vaihteeksi. Remppa jatkuu pakkasten lauhduttua...



Ja tottakai, joulukuun iloinen tapahtuma, jota ei parane unohtaa! Pikkuherran synttärit!



Uskomatonta,että pikkuherrasta on tullut jo iso poika... Niin ne kasvaa..🥺

Minäpä säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoittelen tänne ja hiljennyn ainakin loppuvuodeksi nauttimaan joko rauhallisesta joulusta tai huonolla tuurilla pyykkirumbasta... Kuullaan jatkossa ja kaikkea hyvää ensi vuodelle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...