maanantai 26. helmikuuta 2018

Juhlimista!

Meillä oli viikonlopun aikana juhlat, nimittäin pikku neitimme täytti nyt 2 vuotta! Iso tyttö jo.. Pienestä tylleröstä on kasvanut voimakastahtoinen ja touhukas lapsi! Juhliin neiti sai tottakai äidin (jo kuukausi sitten) ompeleman mekon!








Mekon kangas oli joskus vuosi (?) sitten Paapiin possupussista saatu. Nyt vasta se päätyi vaatteeksi. :D Kaula-aukko jotenkin taas epäonnistui, kun suurensin sitä liikaa.. Mutta eipä se kauheasti haittaa, jos vaan on alla joku paita..





On se juhliminen kovaa työtä.. Muutama päivä ennen juhlia on päivät pelkkää siivousta ja leipomista ennen h-hetkeä.. Ja tottakai normaalia arjen pyörittämistä.
Kun vieraat lähtivät ja päivänsankaritar saatiin myöhäisille päiväunille, alkoi emännän jalkoja kyllä hyvin pakottaa.. Vasta pysähtyessä alkoi tuntua muutaman päivän ahertelut..
Mutta kyllä se oli sen arvoista. Neiti oli alkuhämmennyksen jälkeen yhtä hymyä ja serkkujen kanssa oli hauskaa riehua. :) Ja lahjoja oli tottakai kiva repiä auki paketeistaan..

Mutta nyt on vähäksi aikaa juhlat taas juhlittu ja aika totutella taas normaaliin arkeen.. :)


2 kommenttia:

  1. Toi on kiva kangas - itsekin olen ommellut siitä mulle ja tyttärelleni leggingsit. Jos pääntie on liian iso, voi vähän avata saumaa ja laittaa resorikujaan kuminauhan (siis jos teit resorilla tai sillai, että on ns. kuja pääntiellä - en nyt ihan näe kuvista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääntie on myös samasta kankaasta tehty. Eipä tuo haittaa ja ei ollut eka kerta kun tuli tehtyä liian iso pääntie... 😅 Lisää harjoitusta niin eiköhän se siitä..

      Poista

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...