torstai 1. maaliskuuta 2018

Traktoreita & isoäidin neliöitä

Toissapäivänä ompelukoneesta valmistui tämä.









Traktoreita meidän tiellä menee ympäri vuoden, milloin lumipuuhissa, milloin peltohommissa. Tuntui hyvältä vaihtoehdolta ostaa viime kesänä traktorikangas, kun neiti oli niistä niin kiinnostunut. Nyt ehkä heppakangas olisi parempi vaihtoehto, traktoreihin ei ole enää yhtä suurta mielenkiintoa.. Vaihtuuhan se kiinnostus asioihin helposti jo puolen vuoden aikana. Mutta vaikka traktorit eivät ole enää ykkösjuttu, niin kelpasi paita silti.

Lisäksi löysin vihdoin käyttöä tälle 6 vuotta sitten tehdylle isoäidin neliö peitolle.



Oli juuri sen kokoinen että mahtuu hyvin päiväpeitoksi tyttären sänkyyn. Onneksi löysin sen taas sattumalta ennen syntymäpäiviä ja vihdoin löytyi käyttötarkoitus tuolle. Tein sen huvin vuoksi vuosia sitten opittuani virkkaamaan neliöitä. Ja tuo sopii vanhan talon sisustukseen mielestäni todella hyvin, vaikka siinä onkin kaikki sateenkaaren värit.





Huomatkaa hauska pakoreitti sängystä. Ukko irroitti muutaman kalterin joskus viime vuonna että pääsee neiti paremmin itse sänkyynsä (ja myös paremmin sieltä pois... Keskellä yötä.. Vanhempien väliin...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...