sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Viikonloppu.. :)

Jaahas, mitäs meidän arkeen taas kuuluu...
Ainakin hieman huonompia öitä.. Pikkuneitimme joutui äidin pakottamana vihdoinkin lopettamaan tissimaidon. Ylpeänä voin kertoa että imetystä oli kaikenkaikkiaan 2 vuotta ja 2,5 viikkoa.. Luulen että oltaisiin jatkettu kauemminkin, mutta en nähnyt tarvetta.. Neiti yritti korvata öisin sen, mitä ei enää päivisin saanut. Äiti hieman kyllästyi siihen meininkiin, etenkin kun heräsin 1-2 kertaa yössä paidan repimiseen.. :/ No, lopettaminen sujui suht hyvin.. Ekana yönä herättiin 4 kertaa, toisena sitten enää 2 kertaa.. Maitoa ei enää pahemmin kerjätäkään. Hammastahna-pippuri levite tepsi tehokkaasti. :D Ei tullut meidän lapsesta velhoa, jos oltais pari viikkoa vielä odotettu niin sitten... :)

Hmm, sitten täällä ollaan saatu polttopuu-urakka varmaan puoliksi valmiiksi. Puut, mitkä oli tarkoitus kaataa, on kaadettu kaikki. Takapihalla on iso pino puita ja paksuja oksia odottamassa pilkkomista.



Ja haketta tehtiin pienistä oksista. Harmi vaan että viikonlopun aikana oksasilppuri meni rikki.. 



Viikonlopun aikana saatiin myös pappa vierailulle. Pappa oli viime kuussa saanut tehtäväksi kunnostaa vanha kelkka, minkä ukkoni oli löytänyt jostain varaston kätköistä. Kelkka oli aivan ruosteessa ja valkoinen maali kulunut pois. Pappan käsittelyn jälkeen tämä 60-luvun kelkka on kuin uusi. :) 


Ja aurinkoiset päivät tulivat takaisin, ihanaa! :) 


Ehdin myös viikonlopun aikana ottamaan ompelukoneen esiin. 





Pikkuneiti sai Ommellinen kankaasta hienon kevätpipon! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...