maanantai 26. maaliskuuta 2018

Puuhaa, puuhaa.....

Huh, kylläpäs viikot vaan kuluu.. Tässä arjen kiireessä ei ole tullut mieleenkään muistaa kirjoittaa..
Mitäs, mitäs me ollaan puuhattu... Kaikenlaista.. Päivät ovat kuluneet leikkikoulun, kaupan ja kodin välillä.. Kotona alkoi pienimuotoinen tavaran hävityskausi.. Meillä on liikaa tavaraa (roinaa) ja liian vähän tilaa. Nyt olen ottanut tavaksi leppoisina päivinä käydä hakemassa varastosta laatikon ja kattomalla sen läpi.. Ja niitä laatikoitahan meillä on! Ajattelin hävittää/kierrättää tavarat tai vaatteet, joita ei enää tarvita.. Olen tähän mennessä päässyt eroon isosta laatikollisesta vanhoja kirjoja ja yhdestä banaanilaatikollisesta pieneksi menneitä vaatteita.. Lisäksi tytön pieniksi menneet vaatteet on nyt lajiteltu pois epämääräisistä pusseista siististi omiin laatikoihin.. Urakkaa on jäljellä vielä PALJON, mutta pikkuhiljaa ilman stressiä aion tämänkin suorittaa.. Keväinen auringonvalo auttaa asiaa, kun nyt jaksaa taas energiaa puhkuen raivata tilaa..



Palmusunnuntaikin tuli ja tänä vuonna jopa muistin sen! Harmi vain ettei tytär ollut yhtään innostunut asiasta.. Tosin muutaman yökuumeilun jälkeen typykkä oli vähän vielä puolikunnossa, joten se varmaan vaikutti asiaan. 



No, onneks tuon ikäiset eivät muutenkaan vielä tajua virpomisia, joten uusi yritys ensi vuonna. Tämän viikon ainut käsityökin oli noidanmekko ja huivi, mutta niitä ei kiukutteleva pikkunoita halunnut edes kokeilla.. 
Käsityöt ovat olleet tauolla vähän aikaa.. Elämä on jotenkin pitänyt kiireisenä ja äidin vanha olkapäävaiva (joka etenkin kutoessa kipeytyy pahemmin) on myös käskenyt hidastamaan tahtia kotona ollessa. 
No, pieni tauko tekee aina vaan hyvää. :)  

Rairuohon siemenet on mullissa, pitäisi ihan lähipäivinä alkaa itämään.. Mistä tulikin mieleen, että pitäisi kohta aloittaa taimien kasvatus........ Jos vaikka tänä vuonna sais esikasvatettua edes jotain.. :D Ehkä siitä sitten ensi kerralla lisää.. ;) 

Hyvää pääsiäistä kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...