sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Ompelukoneen kotihuolto

Sadepäivän vuoksi oli tänään kotipäivä, ja etenkin sisäpäivä.. Itse olen nyt tovin viettänyt kevätkoomaa ja tuntuu ettei mitään ylimääräistä ole viime aikoina jaksanut.. Tänäänpä päätin toisin, onneksi! Sain vihdoinkin tehtyä kotihuollon ompelukoneelle päiväuniaikaan ja se selvästi kannatti!



Puolakotelossa oli eniten höttöä välissä.. Kone lähti toimimaan ihan eri tavalla tuon putsauksen jälkeen. :) 


Ja muutamia paikkoja öljysin.. 


Ompelujälki parani niin paljon, ettei hymylle meinannut tulla loppua.. :D


Koska en ole moneen viikkoon, ellen peräti kuukauteen, päässyt ompelemaan, en voinut vastustaa kiusausta.. Hyllyn päällä on odotellut pari kappaletta leikattuja paidanosia ,  ja nyt teinkin heti toisen niistä valmiiksi. Pikkuneiti sai keltaisen ihanuuden seuraavassa koossa.. :) Jos nyt alkaisi pikkuhiljaa tulla taas enemmän ompelusta juttua. Neulomistahan olen koko konelakon aikana harrastanut, mutta siinä vain nyt kestää niin kauan, ettei tänne mitään valmiista töistä ole kuvia saanut...

Ompelun jälkeen ehdittiin pienelle happihyppelylle tytön kanssa, koska ei enää satanut. Ja mielikin jo kaipasi kummallakin selvästi ulkoilmaa.. 
  

Pienen ulkoilun lomassa ehdin bongaamaan kasvimaalla ne, mitä olin jo kauan kyttäillyt, että koska nousevat mullista ylös. Syksyllä istuttamani valkosipulit, jes! Saadaan tänä vuonna niitä ihan omasta maasta! 


Ja lipstikkakin alkaa myös jo nousta, niin kuin joka vuosi.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...