maanantai 2. heinäkuuta 2018

Kasvimaata & rikkaruohoja.

Eilisiä kuvia kasvimaasta..


Yläkuvassa jo aiemmin kitketyt porkkanarivit ja kesäkurpitsaa. 


Ja seuraavassa kuvassa edessä toinen kesäkurpitsa, sipulirivit ja vasemmalla kauempana herneet ja pavut vielä siistimistä vailla. 


Ja..... Yläkuvassa valmista työtä sipulien kanssa. 
Jätin tarkoituksella tänä vuonna rivivälit todella leveiksi, että olisi helpompaa kitkeä rikkaruohot. Kevään aikana iskenyt (raskaus)väsymys verotti voimia, joten oli ihan fiksua laittaa sen verran kuin vain jaksan hoitaa. Ja kuitenkin sain jollain ihmeellä kaikki ne maahan, mitä meidän perhe enimmäkseen käyttää.. 
Ärsyttävää on vain se, että juuri kun vaikka puolet maasta olen saanut kitkettyä, niin sitten tulee vesisade (jota sitäkin ollaan pahimmillaan odotettu monta viikkoa) ja rikkaruohot kasvavat oikein kohisten. Koko ajan on puolet kasvimaasta vihreänä ihan muusta kuin pitäisi... Mutta se työ ei häviä mihinkään, rikkaruohoja tulee koko ajan lisää... 
Yllättävää on tosin se, miten hyvin kaikki on tänä vuonna onnistuneet.. Jopa kesäkurpitsat, ne eivät todellakaan joka vuosi ole meidän maassa onnistuneet. :) Ja kukkakaalia on ekaa kertaa tulossa, ja taimet näyttävät ihan hyviltä, toivotaan että nekin siitä selviävät.
Peruna on vielä pientä, mutta se voi vielä muuttua viikonkin kuluttua..

Hyvää maata, kun madotkin täällä viihtyvät. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...