tiistai 14. elokuuta 2018

Etikkapunajuuret ja vähän kasvimaasta...


 Raskas päivä uhmaikäisen kanssa.. Sain silti jostain revittyä motivaation tehdä etikkapunajuuria.. Nyt tätä kirjoittaessani olo on aika naatti..




Meillä on 4 mielestäni lyhyttä riviä punajuuria. Aamupäivällä tyhjennettiin 1 rivi tätä varten. Tuntui että tölkitettävää tuli paljon, joten saa nähdä viitsinkö loppuja 3 riviä laittaa purkkiin.. Saa muuten jaella aika anteliaasti sukulaisille.



Ohje löytyi taas Kotikokki.net sivulta. Luulen, että 1 rivi ainakin hyödynnetään näin, niin saan pari purkkia joululahjoja äidin porukoille. :)




Pieni katsahdus myös kasvimaalle. Vihreää on paljon, eikä joka nurkassa ole omia kasvatettuja vihanneksia. Kesän kuumuus ja sairastelu verotti kitkentä intoa roimasti.. Mutta hyvin kaikki on tuntunut kasvavan rikkaruohojenkin keskellä.

Avomaankurkut, vähän kellastuneet jo. 

Punajuuret peitettyinä varmuuden vuoksi. Kurkkujen vieressä kunnon rikkaruohomeri.


Palsternakat 

Kukkakaalit, jokin tosin söi ne. Jätti punajuuret rauhaan näiden takia.. 

Sipulit, osa rikkaruohoissa.. 

Komea kesäkurpitsapuska.

Kyllä tästä vielä jonkin aikaa tuoretta syödään. :)

Täytyy myöntää että olen ollut tyytyväinen nykyisiin keleihin.. Tuntuu jo vähän syksyltä.




Ihanan viileätä....... :D


Ukkokin on saanut talossa jotain tehtyä. Pientä, mutta on sekin edistystä. Porasi sokkelista ilma-aukot esiin ja laittoi ritilät niihin. Sokkeli tehtiin muistaakseni viime syksynä.


Ja vikaksi kuva pikku kauhukakarasta. Niin ihana, ja niin rasittava samaan aikaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...