torstai 23. elokuuta 2018

Sairasloman aikana tehtyjä pikku askareita..

Jep jep... Vieläkin kipeinä.. Tämä vaan jatkuu ja jatkuu... Minulla ollut jo 3 viikkoa flunssa, pikkuneiti sai vasta viikko sitten tartunnan, ukolla alkaa olla pikkuhiljaa jo ohi.. Anoppi ressukka on sairastanut samaa jo 5 viikkoa...!

Tässä ollaan pahimman rään lentämisen aikana yritetty ottaa rennosti ja levätä.. Ukko on taas paiskinut väkisin hommia, sekä töissä että kotona, hullu! Itse en kauheasti ole levännyt pikkuneidin takia, hän kun pursui energiaa ja juoksuvoimaa, kun itse yritin pysyä ikiliikkujan perässä keuhkoja ulos yskien.. Nyt on pikkuisellakin vauhti hidastunut, joten jos tästä alettais toipua vihdoinkin..

Pieniä askareita ollaan näin kipeenäkin saatu tehtyä. Aika kun käy pitkäksi eikä tv:täkään huvita katsoa koko päivää.

Saatiin kokeiltua,  viime viikonloppuna taisi olla, kesäkurpitsaleipää. Reseptin bongasin jostain uutissivustolta ja meillä kun alkaa kesäkurpitsaa tulemaan nyt enemmän mitä keretään syömään, niin oli kiva kokeilla välillä, jotain uutta. Leipää kun meillä kuitenkin kuluu jonkin verran.. Anoppi onneksi nappasi 3 isointa jättikurpitsaa mukaansa. Vei ne kesämökin naapurille, saavat naapurin lampaat vähän vaihtelua ruokaansa.




Tilliä kerkesin myös kuivaamaan hieman jossain välissä. 

Tänään käytiin keräämässä ekat omenat puusta pikkuneidin kaa. 

Aiemmin viime viikolla napattu kuva, ei täällä näin aurinkoista enää ole.. :D


Tein nopean jälkiruuan. En kauheasti niitä harrasta, mutta täytyy nyt vähän omia omenoita käyttää johonkin. :) 
Tein ukon suvun perinteistä herkkua, omenahyvettä. Aiempina seurusteluvuosina tehtiin tätä aina syksyisin isot määrät pakkaseen, nyt ei viime vuosina olla jaksettu enää panostaa.




Tällä viikolla ukko jaksoi siirtää polttopuut. Tuntui että saunan yhteydessä oleva puuhuone kutistui todella paljon puiden siirron jälkeen. Nyt on suurin osa puista kuivassa tilassa odottamassa talven lämmityksiä..





Mä niin tykkään tosta puuhuoneen ikkunasta! Oon kyl sanonutkin et se on kyl semmonen, mikä ei tuu häviämään tai muuttumaan tosta seinästä. Tykkään.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...