sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Iltapalaa.

Iltoina, jolloin tuntuu että jääkaappi on tyhjä, mukamas, leivon pizzaa. Jostain netin syövereistä löysin aikoinaan hiivattoman pizzapohjan ohjeen, ja se on niin helppo ja nopea tehdä.



Tänään teki taas pizzaa mieli. Perustäytteenä tonnikala (koska en jaksa jauhelihaa paistaa, ja kinkkusuikaleita meillä on harvoin kaapissa) ja tällä kertaa lisäsin kasviksia hieman enemmän.. Oman maan porkkanoita ja palsternakkaa lisäsin raasteena joukkoon.
Meillä on maakellarissa hyvin paljon vieläkin kasviksia, ja etenkin perunaa, joten hyvä käyttää niitä välillä näinkin. En ole viime viikkoina jaksanut innostua kokkaamisesta, enkä oikein mistään muustakaan, niin hyvä saada tälläkin tavalla käytettyä varastoja pikkuhiljaa..



Tuli meidän mittapuulla terveellinen pizza. :D Sipulia olisin myös lisännyt, mutta tänä vuonna meidän sipulit eivät alkutalvea kauemmas kestäneet. En tiedä mikä meni vikaan, koska samassa paikassa säilöttiin ne, missä viime vuonnakin.. Kaikki joka tapauksessa homehtuivat..

Kotona muuten edelleen, pikkukakkonen on nyt ollut 6 päivää yli lasketun ajan. Oma mieli alkaa nyt jo rauhoittumaan, enää en pahemmin murehdi vauvan tuloa. Tulee sitten kun tulee.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...