tiistai 26. helmikuuta 2019

Yhtä juhlaa


Talvilomaviikko alkoi meikäläisellä vähän ikävämmin.. Noin pari viikonloppua sitten minulle iski oksennustauti. Tuuria oli pelissä mukana, sillä tauti kesti minulla vain 12 tuntia, eikä muille perheenjäsenille tullut mitään. 
Pari päivää siitä meni toipuessa, voimat olivat aika hyvin lähteneet, vaikka tauti ei ollut enää päällä. Loppuviikko menikin sitten pikkuhiljaa huone kerrallaan siivotessa ja muksuja hoitaessa. 
Meillä oli nimittäin viime viikonloppuna pikkuneidin 3-vuotis synttärit ja pikkuherran nimiäiset! Mummojen tarjotessa kakkuapua, otin kerrankin tarjoukset vastaan. Enhän minä olisi mitään jaksanut leipoa, kun alkuviikko meni toipilaana ja loppuviikko siivotessa perusteellisesti..Juhlat menivät hyvin ja kaikilla oli mukavaa. :) Me järjestämme niin harvoin juhlia, yleensä juuri syntymäpäivinä vaan. On mukavaa saada kummankin lähipiiri edes joskus saman katon alle ja nähdä kaikkia yhtäaikaa. 


Nyt ei ole lähiaikoina enää tulossa juhlittavaa, niin saadaan taas keskittyä arkeen. 
Tänä vuonna olisi vähän innostusta kylvää siemeniä, mutta saa nähdä ehdinkö.. Joidenkin siementen osalta olenkin jo varmaan myöhässä, mutta jos tässä kerkeis edes yhtäkin lajiketta laittaa multiin, niin olisi hyvä. Katsotaan.. 

2 kommenttia:

  1. Juhlat on mukavia, juurikin kun näkee sukulaisia. Huomaan, miten vähän heitä tulee muuten tavattua, kun omat lapset on jo lentäneet pesästä, niin ei ole juuri syytä julhliin ja muuten ei tule kutsuttua ketään. Koska se ärsyttävä koko huushollin siivoaminen....

    VastaaPoista
  2. Juurikin tuo siivoaminen on rasittavaa.. Tästä syystä taidetaan enää vain muksujen synttäreitä jatkossa juhlia.. Omat juhlat saa jäädä minimiin tästä eteenpäin.. 😅 mutta sukua on kyllä kiva nähdä!

    VastaaPoista

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...