lauantai 18. tammikuuta 2020

Ompeluhaaste - itselleni!

Olen viime aikoina taas saanut itseäni niskasta kiinni ja jaksanut raahata myöhään iltaisin ompelukoneen keittiön pöydälle.

Koen ompelun rentouttavaksi ja mieltä piristäväksi puuhaksi, etenkin jos kone toimii moitteettomasti. Pakko tosin nipistää välillä yöunista, sillä kaavojen teko, kankaiden leikkuu ja ompeleminen eivät houkuta, jos kaksi puuhakasta lasta pyörii samaan aikaan ympärillä. Tekemisen rentouttava vaikutus ainakin katoaa silloin saman tien.. Pikkuherrakin on nyt oppinut kiipeämään keittiön pöydälle, mikä toisi myös omat haasteensa...



Ajattelin pitää hyvin alkanutta motivaatiota yllä, niin keksin tehdä pienen tehtävän itselleni. Aion yrittää ommella joka kuukausi tänä vuonna edes yhden ompelutyön. Ja joka kuukauden lopussa postaan tänne aikaansaannokset.

Olen useasti ommellut ihan perus lastenvaatteita, mutta monta viikkoa niiden valmistumisessa on kestänytkin.. Välillä jopa itteäni on ärsyttänyt jonkun vaatteenteon kesto, mutta aina ei aika ole riittänyt. Tai jaksaminen..
 Jos tällä haasteella saisin edes yhdenkin vaatteen tehtyä valmiiksi per kuukausi, niin olisin tyytyväinen. Eikä haittaisi vaikka tulisi enemmänkin tehtyä kuin vain yksi työ.



Samalla olisi hyvä yrittää saada kangasvarastoa pienemmäksi.. Kankaita on jo jonkin verran, niin kyllä sieltä valikoimaa riittää..

Saa nähdä, mitä tästä tulee. Mielenkiintoista ainakin,mutta on hyvä pitää harrastustaitoa yllä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...