tiistai 29. tammikuuta 2019

Porkkanat loppuu...?

Salon seudun sanomat. 29.1.2019 


Tämän päiväisessä paikallislehdessä oli juttua, että vihannekset, etenkin porkkanat ja sipulit,  alkavat loppua varastoista. Porkkanan hinta on jo kaksinkertaistunut ja varastot tulevat tyhjentymään nopeammin.
Hmm, näitä lukiessa olen tyytyväinen että meidän varastossa on vielä hyvin porkkanaa. Ja palsternakkaa punajuurta ja perunaa.
Kesäporkkanoissa on ollut hieman porkkanakärpästä, mutta talviporkkanat ovat kyllä niin priimaa kuin olla voi.
Tulee vaan se fiilis, että on se kyl hyvä että saadaan meidän perheeseen omasta takaa vihannekset. Meillä kestää vihannekset hyvin maakellarissa turvelaatikoissa. Ja kun satokausi on hyvä, niin satoa tulee reippaasti. Emme aina välttämättä kerkeä syömään  kaikkea ajoissa.Täytyy jatkossakin vaan jaksaa satsata kasvimaan hoitoon, vaikkei aina huvittaisi. Se lopulta kannattaa, etenkin jos sama tavara uhkaa tulevaisuudessakin loppua kaupoista ennen aikojaan... :/

2 kommenttia:

 1. Luin uudemmasta vanhempaan, joka postauksen :) Mielenkiintoista ja nostan hattua elämäntavallenne, ihan kenestä tahansa ei tuohon ole. Olette tosi pitkällä omavaraisuuden suhteen, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että nämä juttuni kiinnostavat. :) Heh, onhan noita kavereita joilla on omavaraisuus vielä pidemmällä..
   Tuntuu heihin verrattuna aika pieneltä oma toiminta, mutta kiitos vaan. :)

   Poista

Mites edellinen vuosi menikään..

 Aikamoinen vuosi taas takana..😁  Tuli katsottua suurin piirtein kuvat läpi kännykästä ja siitä aina näkee, mitä kaikkea on vuoteen mahtunu...