lauantai 22. kesäkuuta 2019

Elefantteja & autoja

Eilen mietin ommellessani, että olipa onni kun muutama vuosi sitten innostuin uudestaan ompelusta.. Pieni kipinä vain kaverilta, ja meikäläinen tonki koneen esiin ja suuntasin netin kangaskaupoille. Kankaat hurmasivat minut ja olihan se ihanaa yrittää saada itse tehtyjä vaatteita omalle lapselle.

Aika kului ja taidot kehittyivät. Onneksi tuli yläasteen käsityötunneilla jotain kuunneltua aikoinaan, niin oli sentään perustaidot hallussa.


Suurin osa töistä on kokeiluja, jotkut onnistuvat, jotkut eivät..
Mutta suurin osa onneksi onnistuu.

Tuo suuren tyydytyksen, kun saa viimeisteltyä oman tuotoksen! Nyt kun lastenvaatteilla on tullut jo tovi harjoiteltua, niin seuraavaksi pitäisi uskaltaa alkaa enemmän tekemään itselle.


Edestä.... 

.... Ja takaa. 

On myös ilo tehdä vaatteita tarpeeseen. Pikkuneiti sai tässä aiemmin t-paitoja ja shortseja, kun huomasin niiden puutteen hellekelin alkaessa. Nyt myös pikkuherra sai kesävaatetta.
Kangaslaatikosta löysin shortsi ainekset pikkumiehelle Znokin elefantti-kankaasta ja Paapiin auto-kankaasta. Pikkuherra on sen verran iso, että koko 80 olisi varmaan ollut parempi, mutta kyllä nämä vielä hetken päällä mahtuvat olemaan. Pääasia, ettei herran tartte olla pitkissä housuissa 30 asteen lämmössä..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valon voima 🌞

 Nuorempana en tykännyt auringosta. Teininä pukeuduin joko mustaan tai enimmäkseen tummiin vaatteisiin ympäri vuoden. Kevään tullessa auring...